Konsept

Hårologikonseptet

Hårologi betyr hårets lære. Med kunnskap kan vi påvirke hårets og naturlige funksjoner.
Et sunt hår er et vakkert hår. De fleste av Hårologis pleieprodukter virker i dybden, hvor den livlige strukturen av håret (cortex) eksisterer. Samtidig oppnås en velbalansert hodebunn uten å påvirke håret negativt. Kjernen i Hårologikkonseptet er det holistiske og individuelle syn på mennesker. Denne innsikten gjør det mulig å forstå sammenhengen mellom hår, hud og ernæring.
Derfor er kombinasjonen av kosttilskudd og individuelt tilpassede produkter avgjørende for vår jakt etter vakre hår.

Hvorfor en Hårolog?

Håret ditt er personlig. Egentlig så individuelt som et fingeravtrykk. Den kjenner en Hårolog. Han / hun har fullført en spesialopplæring som gir kunnskapen til å behandle deg og håret ditt som det unike individet du er. Hårologen studerer håret og hodebunnen og gjør en hårtest og kan derfor sikkert gi deg profesjonelle råd og behandlinger. Produktene du kjøper med deg hjem er spesialblandet for ditt hår med noen få dråper utvalgte eksotiske ekstrakter, slik at de får den effekten du trenger. En eksklusiv tjeneste som Hårologene er de eneste som gjør.

Du får spesialservice.

I tillegg til hårtest og de skreddersydde produktene får du selvfølgelig også en profesjonell klipp og styling. Alle Hårologer trener kontinuerlig i de nyeste trender og teknikker, samt ulike spesialområder. Mange hårologer er for eksempel eksperter på langt hår og vet hvordan de best kan hjelpe deg som har eller vil ha langt hår - spør hårologen din!