Litt info

Hils på vår nye medarbeider Pernille Skau. Hun begynner hos oss 4. april 2021. Vi ønsker henne velkommen.

Visste du at kulde har negative effekter på håret? Gjør en hårprøve hos din nærmeste hårolog for å finne ut hva håret ditt trenger for å håndtere vinteren.

Å ha riktig pH-balanse er viktig, for å beskytte håret og huden mot dehydrering og bakterier. Den rette pH-balansen beholder og opprettholder også hårets struktur!

Ønsker du "strandfølelsen" i håret ditt, selv om det er under null grader og en snøstorm utenfor? Vårt stylingprodukt BEACH LOOK gir håret en matt struktur og volum! Hvis du vil ha saltvansfølelsen - tørk håret med et føner etter å ha sprayet det med BEACH LOOK ☀️

Psst ... Visste du at det er mulig å legge til mer magnesium for å gjøre dette produktet enda "grovere" for de som ikke kan få nok av hår med sommerfølelse!

Hvilke stylingprodukter trenger du for å oppnå ditt beste utseende? Vi har en bred samling av forskjellige produkter - finn din nye favoritt!

Visste du at børsting av hår og hodebunn med naturbørste er like viktig som å pusse tennene hver morgen? Børsting av håret ditt hver morgen med hodet vendt fremover kan gi positive effekter, for eksempel økt blodsirkulasjon og fjerning av belegg og salter som holder seg til hodebunnen. Kontakt din nærmeste hårolog for mer informasjon!

Våre Multi Vitaminer er laget for de som ønsker å forbedre hår og hudkvalitet! Du tar en pille en gang daglig, noe som blant annet bidrar til regenerering av cellene som øker veksten av hår og hud💚

FIL INTENSIVE CURE er produktet for deg som har skadet hydrofilt hår. Det forhindrer og behandler allerede skadet hår og gir en intensiv behandling ❤️

Grovt hår som lever sitt eget liv og er vanskelige å forme, er tegn på et hydrofobt hår. Et hydrofobt hår trenger fuktighetsgivende produkter. Se vår FOB-serie eller kontakt din Hårolog for å finne de riktige produktene for deg 💚

Hils på vår nye medarbeider, Nora Brændshøi som begynte hos oss 1 oktober.

Tynt, fint hår uten glans som ser tørt ut, høres det ut som håret ditt? Da har du sannsynligvis et hydrofilt hår. Vi på Hårologi har et produktspekter som er spesielt utviklet for deg med et såkalt FIL-hår.